Proizvodnja micelijuma gljiva bukovače i šitake

Dobrodošli na sajt Micelijum bukovače – Internet prezentaciju naše laboratorije i bazu sa obiljem korisnih informacija o proizvodnji gljiva.

Naša primarna delatnost je proizvodnja i prodaja micelijuma bukovače i micelijuma šitake.

Proizvodimo micelijum tri soja ovih gljiva, ali ukoliko već imate zasnovanu proizvodnju sa nekim od sojeva bukovače ili šitake koji nemamo u redovnoj ponudi, rado ćemo Vam izaći u susret i lako ćemo ga proizvesti samo za vas.

Laboratorija obavlja svoju delatnost u okviru registrovanog poljoprivrednog gazdinstva porodice Petrović. Laboratoriju su osnovali Branislav i Slobodanka Petrović u Pirotu. Ovom timu se 2013. g. pridružio Strahinja Macić.

TRADICIJA

Proizvodimo micelijum bukovače još od 1979, a micelijum šitake od 1992. Tokom tri i po decenije, stekli smo reputaciju pouzdanog snabdevača micelijumom ujednačenog i besprekornog kvaliteta postavši pouzdani partner mnogim uzgajivačima. Osim stručnosti i dugortrajnog iskustva u proizvodnji micelijuma, preporučuje nas i dugogodišnje prisustvo na tržištu i trajna saradnja sa uzgajivačima iz bivše Jugoslavije i Srbije.

POMOĆ, PODRŠKA I PARTNERSKI ODNOS

Osim što proizvodimo micelijum, svojim partnerima pružamo savete o pripremi supstrata, uzgoju, bolestima i unapređenju kvaliteta. Naš cilj je da uzgajivači budu što bolje informisani i, tako potpomognuti, ostvare što bolje rezultate, kako u pogledu kvaliteta, tako i količine proizvedenih gljiva.

Vaš uspeh je naš upeh. Rastemo i razvijamo se zajedno.

Deljenje znanja i iskustava, smatramo veoma važnim. Zato smo i kreirali ovu stranicu koja je osmišljena da Vam pomogne da uspešno uzgajate bukovače i šitake. Nastojimo da naučna i praktična iskustva iz zemlje i inostranstva pretočimo u tekstove koji će Vam pomoći da ovladate proizvodnjom bukovače i šitake ili je unapredite. Cilj nam je i da promovišemo njihovu upotrebu u ishrani.

BUDIMO U KONTAKTU

Ako želite više informacija ili imate neka pitanja kontaktirajte nas preko naše kontakt stranice, tako što ćete nam pisati na mail i petrovicradojicic@open.telekom.rs

ili pozivom na neki od telefona:


010/324-895,
063/203-274,
060/32-48-950.

Možete nas kontaktirati i preko TwitterFacebookGoogle+, ako ste aktivni na nekoj od ovih mreža.